Kalmar T-17

Wow, T-17 dagar. Tiden gÄr som en elvisp!! Nu gÀller det verkligen att börja fokusera pÄ Kalmar Triathlon. Jag vill verkligen vinna ett SM till. Jag kommer garanterat att vara laddad till tÀnderna :):)

Det har varit mer jobb Àn tidigare, men jag har ocksÄ verkligen försökt fÄ in rÀtt och bra trÀning. En balansgÄng som Àr svÄr. Men det mÄste ju gÄ :):)

Just idag har det blivit en dag utan trÀning. DÄ kÀnner man direkt sig fullstÀndigt otrÀnad och halkar ner pÄ gladaste motionÀrsskalan - men Ä andra sidan - vad Àr det för fel med att vara en glad motionÀr? Kombinationen av att motionera och vara glad mÄste ju vara den bÀsta??

IgÄr dÀremot sÄ la jag en pusselbit ytterligare i pusslet nÀr Pgus och jag susade runt 33 km. Första 18 gick till stora delar pÄ snirkliga, backiga terrÀngstigar och dÀremellan pÄ rullande smÄvÀgar. Hela tiden upp eller ner. Meningen var att bli lite trött i benen för att sedan fÄ en IM kÀnsla pÄ sista halvan. Totalt landade vi pÄ 2.12 sÄ det var riktigt bra fart. Det kÀndes i benen :):)

Nu har Àntligen alla delar till det nya monstret kommit ocksÄ! Jag hoppas hinna ner till Bike Tyson i morgon torsdag för att stÀlla in den. Det blir alltsÄ en TREK 9.9 som skall hjÀlpa mig pÄ vÀg mot ett guld i Kalmar. Hejja TREK!! Jag ser fram emot ett snabbt samarbete!!

Innan dess sÄ susar jag upp till Arvika nu i helgen. Arvika Enervit Triathlon. En olympisk distans med draft. Hoppas jag kan överraska mig sjÀlv med en bra simning :)

Over and out!!

2011-07-20