Midsommar

Tiden har rullat ivÀg lite igen. Som en liten motpool till alla blogg-, facebok-, twitter- och andra fomer av stÀndiga uppdateringar sÄ gÄr det lite lÄngsammare hÀ rpÄ Ted Sport. Vlkommen att njuta lite av en stillsam rapportering som man hinner följa :)

Först och frÀmst skall vi inte glömma de nya sponsorerna som Àr med, men inte Ànnu kommit in pÄ sidan: TREK, Bike Tyson och Garmin.

NÄgra mindre tÀvlingar har passerat mellan trÀnigspassen: jag körde SM pÄ olympisk distans i Hallstahammar. Totalt 6:a, men tror det var 2 danskar före ocksÄ sÄ nÄgra placeringar bÀttre i SM.

Vi var sedan med2XU var pÄ Tjej- och halvvÀttern i Motala. Jag passade pÄ att susa runt halvvÀtternbanan. Otroligt vackra vÀgar!!

Helgen efter var vi pÄ vanliga vÀttern och jag gled med MAS-gruppen. Efter Jönköping vÀnde jag för att plocka upp en flaska och det blev lite för hÄrt jobb med att gÄ ikapp klungan för att jag sedan skulle kunna hÄlla mig kvar. Bra trÀning dock :)

Senaste veckan har varit klassisk IM trÀning. PÄ midsommardagen var jag ute med Pgus och frÀst av en 32 km löpning med lite inbyggd fartlek. Ett riktigt bra pass!

NÀrmast vÀntar nu sprint SM i Halmstad, Vansbro 1/2 IM och sedan Kalmar. Jag Äker upp och har ett expo pÄ Arvika Triathlon sÄ möjligen blir det en start dÀr ocksÄ.

Inför Kalmar sÄ hÄller jag pÄ att rodda med en "Live blogg" tillsammans med jogg.se sÄ hÄll utkik efter det!

NÀr som helst lancerar vi ocksÄ en ny hemsida pÄ 2XU.se kolla in den ocksÄ. Drar sÀkert igÄng ett tag efter midsommar.

2011-06-26