Mars

Lite nytänkande med uppdatering månadsvis i en tidsålder som snurrar på snabbare än man själv hinner fatta :) Men, då kan man i alla fall läsa i lugn och ro utan att stressa :)

Lite nytt vatten har runnit under broarna sedan uppdateringen i februari. Våren har så smått börjat göra sig påmind. Det har blivit några löppass i Elite compression tightsen, dvs inte thermal tightsen som är lite varmare. Det är ju ett gott vårtecken.

När jag gjorde ett kort besök i Kalmar så hade det kommit ett (sista?) snöfall så enbart ena långsidan på löparbanan var löpbar. Jag körde därför 20X200 m med vändpunkt! Ett lite udda fartpass :)

Träningen rullar på och känns bra. Aktivitus eldar på mig med tuffa intervaller på testcykeln som jag hoppas kommer att ge en skön effekt. Man vill ju alltid bli lite bättre :)

Lite nytt för i år är en högre intensitet på passen och lite kortare tid. Blir spännande att se vad det ger för resultat.

Vi jobbar nu på för fullt med lanseringen av 2XU. Fler och flerbutiker hoppar på tåget och har du, som läsare, någon lokal butik som du gillar, men som saknar 2XU i sortimentet, så för du gärna skicka ett mail.

Nu i mars/april är det dags att vädra benen på några lokala löptävlingar. Triathlonpremiär dröjer till maj. Initialt hade jag tänkt att ha en premiär på Mallorca 17/4, men det får stryka på foten.

Istället väljer jag nu på en 111 Tristar i Tyskland eller SM olympisk distans 28/5.Kanske lutar det åt det senare...?

Lycka till med träningen!

2011-03-20