Februari

Puh!! Drabbades av en liten förkylning förra veckan. De har ju en tendens att dra ut på tiden så det renderade en stor portion oro. Jag drog i handbromsen förra torsdagen och satte deadline till tisdag.

Det verkar som tidsplanen höll!! Gött!!

Jag drog igång med lätt simning i tisdags, följde upp med simning och en tröskelcykling i onsdags. Fräste på lite monsterlöpning med min nya löparkollega Patrik A i torsdags och körde ett mycket tufft testcykelpass idag fredag. Kroppen verkar fatta galoppen och den sista snuvan försvann under de sista brutala cykelminutrarna.

Japp, nu är ju februari och det är inte nu slagen avgörs, men det känns ju trots alltid bäst att vara frisk :)

Vi närmar oss så smått vecka 10 när det blir ett par härliga dagar på Lanzarote. Det blir ju otroligt skönt att få se snöfri barmark. Tänk att få springa på marken! Hur kommer det att kännas? :):)

De nya Trek Monstren har nu landat i stan och skall inspekteras inom kort. Spännande! Jag lovar dessutom att försöka få till sponsorförändringar här på hemsidan. In skall Trek, Bike Tyson och Spuik. Fullfjädrade proffsprodukter och tjänster som garanterar bästa förutsättningar.

Glöm inte att kika in på inbjudan till Trek Bike Camp på Tjörn 2-5 juni. Det blir garanterat kryddat med högoktanig triathlonträning.

Japp, nu är det bara att dra på 2XU Elite Compression Tights för maximal återhämtning inför morgondagens tröskelintervaller på löpbandet. :)

2011-02-11