Januari 2011

Årets första mĂ„nad har snurrat pĂ„ ett tag. TrĂ€ningen Ă€r igĂ„ng. Icebugsen Ă€r vĂ€rda sin vikt i guld!

Jag har kört lite hÀrliga löppass med mina nya löpkamrater i Ulf Fribergs löpgrupp. MÄnga Àr fortfarande pÄ lÀger, men inte alla. Riktigt bra tryck!! Gött!

Exempelvis hÀromveckan nÀr vi susade pÄ med 20X200 m. Jag lÄg och slÀpade med mina sÀmsta rundor pÄ 32.... :)

Även cykeltrĂ€ningen har rullat igĂ„ng. Inte ute, men frĂ„n och med 1/1 har det blivit en hel del pass pĂ„ testcykeln. Mattias pĂ„ Aktivitus basar över upplĂ€gget. Det gĂ„r att sĂ€ga mycket om 20 minuter. Sitter man i soffan sĂ„ Ă€r 20 minuter en skön stund. Sitter man vid datorn och fĂ„r ett litet problem sĂ„ susar 20 minuter förbi blixtrande fort. Sitter man med ett par 20 minuters intervaller pĂ„ testcykeln sĂ„ Ă€r det en hĂ€rlig trĂ€ning i att leva i nuet :) Man blundar, fokuserar, koncentrerar sig, slappnar av och sneglar mot klockan.......30 nya sekunder har gĂ„tt...... :)

Sista helgen i januari 28-30/1 kör vi ett hÀrligt inspirationslÀger pÄ Tjörn. Vill du sÄ gÄr det sÀkert att knö in nÄgot ytterligare. Maila eller ring. ted@tedas.se, 0739-951832.

Sedan har vi Trek Bike Camp pÄ Tjörn 2-5 juni. Ett par riktigt fina cykeldagar, kryddat med sim och löptrÀningar.

Inte att förglömma sÄ susade jag runt Sylvesterloppet ocksÄ. Det kanske fanns en liten notering om det i förra inlÀgget . det Àr ju lÀtt att glömma om det gÄr för lÄng tid mellan inlÀggen :)

Vad gÀller tÀvlingar sÄ Àr jag lite sugen pÄ en premiÀr pÄ Mallorca 17/4. En 1,1,1:a, dvs 1000 m sim, 100 km cyk och 10 km löp. Vi fÄr se hur det blir med det...

Vi har ocksÄ rullat igÄng arbetet med 2XU pÄ allvar. Till helgen blir det SWESPORT mÀssan i Kista.

Over and out!

2011-01-20