SM, Kalmar 2010

Nu nÀrmar sig Kalmar Triathlon med stormsteg. SM över ironmandistans avgörs pÄ lördag 31/7 med start 7.00 pÄ Kattrumpan i Kalmar. Kom förbi och hejja om möjligheten finns!

NÄgra smÄ nyhetr finns för Äret. Den största Àr att vÀxlingsomrÄdet flyttat ner till kajen utanför Kalmar Salen. En betydligt mer central kÀnsla. Positivt. Det gör att andra varvet pÄ simningen avslutas lite tidigare.

I övrigt Àr det som vanligt: 2 varv simning, 3 varv cykel och 3 varv löpning. Allt pÄ vÀndbanor sÄ det hÀnder grejer hela tiden.

KÀnslan inför Ärets tÀvling Àr god. Min trÀning har flutit pÄ bra utan nÄgra stÀrre förÀndringar. Jag Àr förberedd Àven om det som alltid, nÀr det drar ihop sig, kÀnns som man trÀnat alldeles för lite :) SÄ Àr det nog alltid.

Jag brukar göra en liten summering av vad det Àr som skall samlas ihop och genereras ut ur kroppen pÄ just en specifik dag. FrÄn och med 1 januari i Är sÄ har jag cyklat 8092 km, sprungit 1763 km och simmat 426,9 km. DÀrtill en massa styrka och rörlighetstrÀning. Massor av sport med andra ord. Om innehÄll och fördelning av dessa kilometerar har spenderats pÄ rÀtt sÄtt fÄr vi se pÄ lördag.

Ytterligare en ironmandistans Àr planerad och det kommer att bli Challange Barcelona den 3/10.

Jag skall se om jag kan fÄ till en liveblogg frÄn Kalmar i Är igen. HÄll utkik hÀr pÄ hemsidan nÀrmsta dagarna.

2010-07-26