Lördag

Tiden rullar p√•. Tr√§ningen fungerar bra och jag g√•r nu in i sista tr√§ningsfasen inf√∂r SM i Kalmar. Innan dess s√• blir det, som jag skrivit tidigare, korta SM i √Ėrserum. √Örets t√§vling √§r utan "draft" och d√• blir det lite mer intressant att deltaga.

Det blir en lite "sista minuten" toppning inför den tävlingen så rätt mycket träning med andra ord.

Några nya sammarbetspartners har också tillkommit, vilket är roligt. Stor tacksamhet skänks till braBil på Hisingen här i Göteborg. Vi har inlett ett samarbete så att jag nu har en egen bil att transportera mig runt i. Det har verkligen höjt kvalitén på alla områden. När det gäller träning så kan jag effektivisera och mer köra exakt de passen jag vill. Mycket positivt. Möten, föreläsningar och annat manegment förenklast också så att mer tid ges till träning och återhämtning.

Dessutom blev jag väldigt positivt överraskad över det engagemang som bra Bil visade. Vid billeveransen så avtäcktes bilen i värsta Genevemässa andan, gedigen genomgång och sedan uppföljande samtal om hur bilvalet upplevdes. Verkligen proffessionellt! ...och "lite mer personligt", som braBils slogan låter. Det lever de upp till!

En annan nyhet, som håller på att falla på plats är ett samarbete med 2XU. Mer om det när allt är klart.

Japp, lycka till med träningen!

2010-06-19